Echte mensen

Perfecte automatisering

Laag maandtarief

Volledige ontzorging

Even voorstellen, ik ben Reynold Lepelaars

Een man met passie voor het vak, met kennis van zaken en met een ongekende drive om ondernemers te helpen in de wonderlijke wereld van belastingen en fiscaliteiten, dat ben ik en ik help u graag verder! Ik spreek daarbij vier talen; Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments.

Ik heb mijn sporen verdient in de bancaire sector door 27 jaar lang de boekhouding te verzorgen van de grootste bank van de abc eilanden. Uiteindelijk ontstond voor mij de wens om voor mij zelf te beginnen om met mijn kennis ondernemers te helpen en ondersteunen. Ik heb er voor gekozen om een administratiekantoor te openen als lid van de Kubus Coöperatie om indien nodig gebruik te kunnen maken van een netwerk van specialisten. Dit is een strategische keuze voor mij waarmee ik u als ondernemer heel goed van dienst kan zijn.

De voordelen van werken met mij

Ik ben erg punctueel, neem altijd mijn verantwoordelijkheid en kan heel snel werken. Alles wat ik doe doe ik doordacht en ik lever altijd kwaliteit. Ik kijk mijn werk altijd na en lever pas op wanneer ik zeker er zeker van ben dat het klopt. Ik hecht heel veel waarde aan mijn klanten en om die reden ben ik zo zorgvuldig in mijn werk.

Naast het verlenen van een goede dienst wil ik ook graag goede service leveren en mijn klanten het gevoel geven dat ze welkom zijn bij mij. Welkom om vragen te stellen over uiteenlopende zaken. Eenmaal in gesprek komen er vaak mooie ideeën op tafel die omgezet kunnen worden in kansen. Het is dus altijd een goed idee om samen een kopje koffie te drinken:)

Diensten

U kunt bij mij terecht voor dienstverlening op het gebied van oa;

  • Administratie

  • Administratieve software

  • Boekhouding & verwerking

  • Algemene bestedingsbelastingen (ABB)

  • Algemene Loonbelastingen (LB)

  • Jaarrapporten & cashflow projections