Echte mensen

Perfecte automatisering

Laag maandtarief

Volledige ontzorging

Loonadministratie uitbesteden doe je Kubus Lonen

In het kader van een complete ontzorging heb ik ook een mooie oplossing voor het verzorgen van de loonadministratie. Ik ben uw aanspreekpunt en de facturatie van de verwerking van de salarissen van uw personeel lopen via mij. Achter de schermen verzorgt Kubus Lonen centraal de verwerking van de salarissen.

Bij Kubus lonen zit een team specialisten die niets anders doen dan alles wat met salarisverwerking te maken heeft. Door deze specialisatie zit hier een enorme bron van kennis, werken we extra snel en daar plukt u als ondernemer de vruchten van. Uw personeel krijgt een persoonlijke log-in en elke maand wanneer de salarisstroken gemaakt zijn wordt er een mailtje gestuurd naar het email adres van uw werknemer(s). Via deze mail kan er ingelogd worden in een persoonlijke omgeving en kan iemand al zijn of haar salarisstroken zien.

Werkgevers portaal voor loonadministratie

Als werkgever krijgt u zelf ook een portaal waarin u de werkgeversstroken kunt zien. Deze stroken zijn anders dan de stroken die naar uw personeel gaan. Immers u bent verplicht om loonbelasting af te dragen, maar ook de reservering van het vakantiegeld staat op de werkgeversstrook vermeld.

Daarnaast kunnen we de verwerking van de salarissen direct koppelen aan de administratie zodat de verwerking hiervan vrijwel automatisch gaat en dat is wel zo makkelijk. Juist daarom durf ik te zeggen dat het uitbesteden van uw lonen aan administratiekantoor Kubus Bonaire zeker weten loont!

Diensten

U kunt bij mij terecht voor dienstverlening op het gebied van oa;

  • Administratie

  • Administratieve software

  • Boekhouding & verwerking

  • Algemene bestedingsbelastingen (ABB)

  • Algemene Loonbelastingen (LB)

  • Jaarrapporten & cashflow projections