Echte mensen

Perfecte automatisering

Laag maandtarief

Volledige ontzorging

Uw administratie in goede handen

Omdat ik als geen ander weten dat een ondernemer vaak liever aan het ondernemen is, zorg ik indien gewenst voor volledige ontzorging van uw administratie. Administratiekantoor Kubus Bonaire is er voor elke onderneming. Ik pas de werkzaamheden aan zodat het voor u het prettigste werkt.

Bij administratiekantoor Kubus Bonaire kun je in feite alle kanten op. Ik red mij prima met een boekhouding die aangeleverd wordt in de spreekwoordelijke schoenendoos, maar ben ook heel goed in staat om u te helpen bij het opzetten van een digitale administratie die ik vervolgens digitaal kan verwerken.

Digitale oplossingen in de administratie zijn er om ondernemers te voorzien van gemak, maar ook bij mij als administratiekantoor levert een digitale boekhouding gemak en efficiëntie op. Door deze efficiëntie hou ik tijd over om in gesprek te gaan met klanten en deze te voorzien van goed advies. Advies waar u als ondernemer op kunt bouwen en vertrouwen en u in staat stelt om goede beslissingen te nemen vanuit financieel oogpunt.

Volledig of gedeeltelijk uitbesteden

Als ondernemer kunt u met uw boekhouding bij mij terecht door alles uit te besteden óf u kunt er voor kiezen om zelf ook dingen te blijven doen. Deze ontzorging of samenwerking in uw administratie bespreek ik graag met u. Kom vrijblijvend bij mij langs voor een kennismakingsgesprek en overtuig uzelf van alle voordelen die administratiekantoor Kubus Bonaire u kan bieden.

Diensten

U kunt bij mij terecht voor dienstverlening op het gebied van oa;

  • Administratie

  • Administratieve software

  • Boekhouding & verwerking

  • Algemene bestedingsbelastingen (ABB)

  • Algemene Loonbelastingen (LB)

  • Jaarrapporten & cashflow projections