Echte mensen

Perfecte automatisering

Laag maandtarief

Volledige ontzorging

Online boekhouden in ons digitaal tijdperk

Online boekhouden past helemaal bij onze tijd. In elke branche vindt er op een zeker moment een automatiseringsslag plaats en nu is de administratieve sector aan de beurt! Administratie bestaat voor en groot deel uit repeterende onderdelen zoals bijvoorbeeld het boeken van inkoop- en verkoop documenten. Het verwerken van deze bonnetjes en documenten gaat bij veel administratiekantoren nog steeds handmatig en dat kost tijd.

Online boekhouden met slimme software

Bij Kubus zijn we in staat om deze slag te automatiseren door slimme software en daardoor vervalt het inkloppen van deze documenten. Elke inkoop- of verkoopfactuur wordt bij ons als voorstel boeking in het systeem gezet. De software is in staat om de leverancier of klant te herkennen, maar ook de bedragen uit te splitsen. Het enige dat ik nog moet doen is het controleren van de voorstelboeking om deze vervolgens definitief te maken. De tijd die ik hiermee bespaar kan ik investeren in persoonlijk contact met u als klant en dat is waar ik het verschil mee kan maken.

Uw administratie altijd up-to-date

Het grote voordeel voor u als ondernemer zit hem in een administratie die altijd up-to-date is. Immers wanneer u bijvoorbeeld elke week uw documenten doorstuurt, kan ik er voor zorgen dat ik ze elke week verwerk. Hierdoor vervalt de piek bij de kwartaalaangifte van de ABB en kan ik doormiddel van rapportage software laten zien hoe uw administratie er voor staat.

Deze rapportage software is geheel samen te stellen naar uw wensen, maar kan ook alleen in de basis de meest basale gegevens laten zien, het is maar wat u wilt en ik laat het u graag zien. Dat is samenwerken aan een financieel gezonde toekomst en dat doen we gaar bij Kubus.

Diensten

U kunt bij mij terecht voor dienstverlening op het gebied van oa;

  • Administratie

  • Administratieve software

  • Boekhouding & verwerking

  • Algemene bestedingsbelastingen (ABB)

  • Algemene Loonbelastingen (LB)

  • Jaarrapporten & cashflow projections