Echte mensen

Perfecte automatisering

Laag maandtarief

Volledige ontzorging

Laat je belastingen verzorgen door Administratiekantoor Kubus Bonaire

Belastingen zijn niet leuk en je wilt graag zo weinig mogelijk betalen. Dat snap ik als geen ander en dat is precies waar ik u als ondernemer mee kan helpen. Natuurlijk is het een compliment als je veel belasting moet betalen, want dan heeft u goed gedraaid met uw onderneming…En dan ben ik aan de beurt.

Met al mijn kennis over fiscale zaken en belastingen zorg ik ervoor dat u geen korting mist en maak ik uw belastbaar inkomen zo laag als mogelijk is binnen de grenzen van de wet. Ik werk niet voor de belastingdienst, maar juist voor mijn klanten en daarom help ik mijn klanten graag met al mijn belastingkennis om het maximale rendement uit de administratie te halen.

Specialistische kennis belastingen

In hele specifieke gevallen kan ik uitweiden naar specialisten binnen de Kubus organisatie waarbij ik aangesloten ben. Binnen deze formule zitten diverse specialisten op uiteenlopen disciplines. Onderling delen wij kennis en schakelen wij elkaars expertise in wanneer nodig. Op deze manier bent u gegarandeerd van een optimale dienstverlening en weet ik zeker dat ik nooit iets mis en dat zorgt ervoor dat ik het maximale rendement uit uw boekhouding haal.

Diensten

U kunt bij mij terecht voor dienstverlening op het gebied van oa;

  • Administratie

  • Administratieve software

  • Boekhouding & verwerking

  • Algemene bestedingsbelastingen (ABB)

  • Algemene Loonbelastingen (LB)

  • Jaarrapporten & cashflow projections